Logo onseilandgoeree.nl


Foto: Pieter Kamp

Beroemde klanken in Middelharnis

Al dertig jaar trakteert Vocaal Ensemble Magnificat de muziekliefhebbers van Flakkee op muziek zoals de componist het bedoeld heeft. Bekend van het koor zijn de novemberconcerten en de Choral Evensongs. De enthousiaste zangers maken onder de bezielende leiding van Rinus Verhage vocale klassieke muziek toegankelijk voor een breed publiek.

Vaste begeleider op het orgel is Wim Diepenhorst. Momenteel bereidt het koor zich voor op de uitvoering van de Johannes Passion van Johan Sebastian Bach. Muziek waarin de woede van de menigte tegenover de kalme antwoorden van de Heiland op een zeer indrukwekkende manier uitgedrukt worden.

Als u mee wilt genieten van de gepassioneerde zang van Magnificat met onder andere tenor Frank Fritschy en de bas Pieter Hendriks bent u welkom op zaterdag 17 maart vanaf 19.30 uur in de Hervormde Kerk van Middelharnis. De muzikale omlijsting is in handen van Barokensemble Eik en Linde uit Amsterdam. Kaarten zijn te bestellen via de website van het koor, www.kamerkoormagnificat.nl en kosten in de voorverkoop 22,50 euro voor volwassenen en 10 euro voor jeugd tot en met 16 jaar. 

Reageer als eerste