Logo onseilandgoeree.nl


Zaterdag 17 februari om 15.00 uur komen Ruben van Maaren en zijn roofvogels opnieuw naar Ouddorp.
Zaterdag 17 februari om 15.00 uur komen Ruben van Maaren en zijn roofvogels opnieuw naar Ouddorp. (Foto: pr)

Maak kans op vrijkaarten voor deze roofvogelshow

Een roofvogelshow in een donker theater, wie durft? Zaterdag 17 februari om 15.00 uur komen Ruben van Maaren en zijn roofvogels opnieuw naar strandtheater Houten Kaap voor een spannende show waarbij uilen, raven, gieren, valken en andere roofvogels rakelings over de hoofden van het publiek vliegen.

OUDDORP – Deze zomer stond Ruben voor de tweede keer op het strandplein van Ouddorp Duin en wist hij een groot publiek van bijna 300 mensen te fascineren met zijn kennis van deze indrukwekkende vogels. Afgelopen herfst stond hij voor het eerst in het theater en kregen de aanwezigen de kans om de vogels nog beter te bekijken en zelf deel te nemen aan de show!
Valkenier en vogeltrainer Ruben van Maaren geeft demonstraties, workshops en traint vogels voor films. Hij werkte mee aan verschillende films en tv-programma's. Tijdens demonstraties vertelt Ruben het publiek alles over het natuurlijk gedrag van roofvogels. Zijn shows zitten vol interessante weetjes, humor en natuurlijk spektakel.
Wil jij ook eens oog in oog komen te staan met een gier of heb je altijd al eens een oehoe willen voeren? Reserveer via info@houtenkaap.nl of bestel online via houtenkaap.nl. Ga ook eens naar de Facebookpagina van Houten Kaap: facebook.com/houtenkaap

Wil je kans maken op vrijkaarten voor deze roofvogelshow? Ga naar onze Facebookpagina!

facebook.com/onseilandgo

Reageer als eerste