Logo onseilandgoeree.nl


Met de Kunstbus naar Opera Classics

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert met enige regelmaat onder de noemer Kunstbus een uitstapje voor haar leden. De Bibliotheek heeft nu de hand weten te leggen op VIP-kaarten voor Opera Classics op zaterdagavond 19 mei in de Laurenskerk in Rotterdam. Sopraan Olga Zinovieva en bas Andrew Slater nemen je mee met The Symphonic Orchestra en Opera Mannenkoor langs de mooiste opera-melodieën.

STELLENDAM - Zie hoe dirigent Pieter Jan Leusink het ruim vijftig personen tellende koor en orkest tot het uiterste weet op te zwepen met zijn onuitputtelijke dirigeerstijl. Luister naar de heldere en virtuoze vertolkingen van sopraan Olga Zinovieva en laat je imponeren door de indrukwekkende vertoning van operabas Andrew Slater. Geniet van de dit concert in één van de mooiste kerken van Nederland; de Laurenskerk van Rotterdam. Programma: gereserveerde VIP-plaatsen recht vóór de uitvoerenden, inclusief programmablad, entree via de zijingang.

De eerste opstapplaats is Stellendam, terrein Contiki, Pampus 1, om 17.30 uur. De terugreis vangt aan om 22.00 uur. Prijs: 56 euro (inclusief bus, VIP-toegangskaart, programmablad en fooi voor de buschauffeur). In verband met optie op de toegangskaarten is reserveren mogelijk tot uiterlijk tot 19 april 2018.Reserveren is mogelijk via

www.leerenbeleef.nl

Reageer als eerste