Logo onseilandgoeree.nl


Het gratis slagwerkfestival 'Sla maar raak Flakkee' vindt plaats op zaterdag 3 maart in de Melishof te Melissant. FOTO: PR
Het gratis slagwerkfestival 'Sla maar raak Flakkee' vindt plaats op zaterdag 3 maart in de Melishof te Melissant. FOTO: PR (Foto: pr)

Gratis slagwerkfestival Sla maar raak Flakkee

In navolging van de succesvolle slagwerkdag, georganiseerd door de slagwerkdocenten van het MuziekgebouwGO, vorig jaar in Ouddorp, komt er dit jaar weer een nieuwe editie. Het gratis slagwerkfestival 'Sla maar raak Flakkee' vindt plaats op zaterdag 3 maart in de Melishof te Melissant.

MELISSANT -"We starten rond 10.00 bij elkaar en beginnen dan met de grote groep. Daarna splitsen we alle slagwerkers in drie niveaus en gaan we actief met de drie slagwerkdocenten aan de slag met afwisselende workshops. De slagwerkdocenten Sander Berkvens, Michiel Buijsse en Anno Appelo hebben al vaak grote successen geboekt met het slagwerkfestival hier op het eiland, maar ook daarbuiten, dus dit beloofd weer een slaand succes te worden. We werken aan Zuid-Amerikaans slagwerk, besteden veel aandacht aan samenspel en andere slagwerkonderwerpen. Aan het eind van de dag zo rond een uur of vier doen we een eindpresentatie waar iedereen voor uitgenodigd is, familie en vrienden en belangstellenden."
We gaan een ontzettend leuke dag tegemoet met veel lol en dingen die je op slagwerk niet eens verwacht. Álle slagwerkers van het eiland zijn welkom hoe meer hoe beter... Voor lunch en drinken wordt gezorgd tegen een kleine vergoeding
Opgeven en inschrijven kan via docent Anno Appelo, a.appelo@planet.nl Vermeld je naam, je leeftijd, je niveau en eventueel je vereniging.

Reageer als eerste