Logo onseilandgoeree.nl


Vijftigjarig bestaan van De Kriekel gevierd

Zaterdag 10 maart 2018 heeft sportvereniging de Kriekel samen met hun (oud)leden, trainers en sponsoren het 50 jarig bestaan gevierd.

In de welkomstspeech door de secretaris werd kort teruggeblikt naar de afgelopen 50 jaar en vooruit gekeken naar de toekomst. De jeugd wil nog graag sporten, maar het vinden van trainers en begeleiders is vaak lastig. Gelukkig ziet de SRGO dit ook en pakken we die handschoen samen op. Ook werd de aandacht gevestigd op het feit dat een vereniging niet kan bestaan zonder mensen die zich daar voor in willen zetten. Een paar hulptroepen zijn dan ook van harte welkom. Na een heerlijk buffet en nog wat mooie woorden van Vincent namens de SRGO werd de avond gezellig afgesloten in het Kraaijennest.

Met dank aan Vincent Keijmel, Karin de Haan en de andere medewerkers van de SRGO Dorpstienden en Amber & Jasper ( muzikale omlijsting) is dit een zeer geslaagde avond geworden. Er was een prachtig bloemstuk van oud-voorzitter Giel Lokker. Een grote bos rozen van de SRGO en de leden van de dames trimclub namen totaal 50 rozen mee in de Kriekelkleuren rood en wit.

Het bestuur is bezig met een fris nieuw logo, welke in de loop van het jubileumjaar zal worden onthuld en waar u dan verder over geïnformeerd zult worden.

Voor de Kriekeljeugd staat in het kader van het jubileum op woensdag 28 maart een activiteitenmiddag gepland in de Dorpstienden. De uitnodigingen daarvoor zijn inmiddels verstuurd.

Reageer als eerste
Meer berichten