Logo onseilandgoeree.nl


Foto: floris heuer
Foto: floris heuer (Foto: floris heuer)

Start van het seizoen wordt gevierd

Zaterdag 31 maart is het feest op Ouddorp Duin! Het begin van het seizoen wordt dan gevierd met workshops en een introductie van Ouddorp Duin activiteiten, een theatervoorstelling, livemuziek van de band Stringcaster en meer. Dit evenement duurt van 14.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

OUDDORP - Vanaf 14.00 uur zijn er verschillende activiteiten binnen en buiten voor jong & oud. Zoals Houten Aap workshops (knutselen, bakken, verkleden), longboardskaten, boogschieten, kampvuur, Oxboard Playground en ponyrijden. Natuurlijk kan er ook volop gespeeld worden in onze binnen- en buitenspeeltuin. Vanaf 15.00 uur is er de voorstelling 'Modder', kindertheater (3+). Een vrolijke, beeldende voorstelling van Theatergroep Koeterwaals over buitenspelen, vies worden en nieuwe dingen durven! Locatie: strandtheater Houten Kaap. €6,50
Om 16.00 uur is er een optreden van de band Stringcaster. Vijf mannen met snaarinstrumenten en een mondharmonica. Doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, irish folk en country. Een energieke show waarbij de planken uit het podium gespeeld worden. Locatie: strandplein.
BOVENSTE FOTO: Floris Heuer

Reageer als eerste
Meer berichten