Logo onseilandgoeree.nl


De verkeersouders kregen het certificaat, het bordje voor aan de muur en de cheque uit handen van wethouder Peter Feller. FOTO: Sam Fish
De verkeersouders kregen het certificaat, het bordje voor aan de muur en de cheque uit handen van wethouder Peter Feller. FOTO: Sam Fish (Foto: Sam Fish)

Groen van Prinsterer opnieuw op SEEF!

Een schoolplein vol slingers, een klimrek met ballonnen en zes jarige fietsers. Dat zijn dé ingrediënten voor een geslaagde ochtend op school. Voor de CBS Groen van Prinsterer in Middelharnis was dat op woensdagochtend 21 maart het geval. De school kreeg namelijk het tweede label School op SEEF uitgereikt.

door Sam Fish

MIDDELHARNIS - De zes leerlingen die het circuit mochten fietsen tijdens de uitreiking waren deze maand, deze week en zelfs deze dag jarig en speciaal voor hen was er dan ook een extra onderdeel toegevoegd aan het circuit, namelijk het prikken van ballonnen met confetti.

De school kreeg het certificaat, een gevelbordje en een cheque ter waarde van 250 euro uit handen van wethouder Peter Feller. "Ik ben enorm trots op jullie dat er opnieuw een School op SEEF label uitgereikt mag worden aan de school," zegt hij. "Het eerste label kregen jullie in 2014, wat sommigen van jullie misschien nog wel weten. En ook dit label hebben jullie helemaal verdiend. Jullie hebben gezamenlijk alle 21 punten behaald die er te verdienen waren en dat is iets waar jullie zeker trots op mogen zijn." Er volgt een luid applaus en gejoel voor de school met als afsluiting nog een 'Hiep, hiep, hiep, hoera!' voor de jarige kinderen.

Behalve het certificaat, het bordje voor aan de muur en de prachtige cheque, zit er ook een juryrapport bij. In het juryrapport schrijft de certificeringscommissie: Op Groen van Prinstererschool in Middelharnis is men serieus bezig met praktische lessen, gegeven door een viertal verkeersouders. Tevens wordt er uitgebreid gecommuniceerd via de website en de schoolgids over School op SEEF. De routes zijn actueel en worden steeds in kaart gebracht, er is contact met de buurtagent en men neemt deel aan het netwerk met de gemeente. De commissie verleent dan ook het maximaal aantal punten opnieuw het verkeersveiligheidslabel.

reageer als eerste
Meer berichten