Logo onseilandgoeree.nl


Team Digi-café Middelharnis. FOTO: PR
Team Digi-café Middelharnis. FOTO: PR

Nieuw in Middelharnis; het Digi-café in de bieb

Op vrijdag 6 april gaat in Bibliotheekvestiging Middelharnis het Digi-café van start. Het Digi-café is iedere vrijdagmorgen geopend tussen 10.00 en 12.00 uur en wordt gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Middelharnis – Bij het Digi-café kan iedereen aanschuiven met vragen op digitaal gebied. Technische vrijwilligers helpen je op weg bij bijvoorbeeld: het overzetten van foto's van een digitale camera naar een laptop, het downloaden van een formulier of het maken van mappen op je computer. Maar ook als je graag een spelletje wilt spelen op je tablet (en geen idee hegt hoe het werkt), Skype wilt uitproberen of een foto via email wilt versturen ben je bij het Digi-café op de juiste plaats. Bij het Digi-café kunt u niet terecht voor reparaties aan defecte computers of andere digitale apparaten, online bankieren en andere privacy-gevoelige zaken.

Het Digi-café werkt onder het concept: Samen weet je meer dan alleen. Bij het Digi-café wordt alles in het werk gezet om uw digitale vragen op te lossen. Omdat elke computer/tablet/camera weer anders is; breng zoveel mogelijk uw eigen apparatuur mee. Het Digi-café is een samenwerking tussen Stichting ZIJN en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en wordt ondersteund door een enthousiast vrijwilligersteam.
Ook als vrijwilliger aan de slag? Meld u op vrijdagmorgen bij het Digi-café!

Reageer als eerste
Meer berichten