Logo onseilandgoeree.nl


Allerlaatste uitgave van Ons Eiland Goeree-Overflakkee

Deze week, donderdag 29 maart, verschijnt de allerlaatste uitgave van Ons Eiland Goeree-Overflakkee. Vanaf volgende week verschijnt de krant niet meer. Voortaan vindt u alle nieuwtjes en wetenswaardigheden over Goeree-Overflakkee in Groot Goeree-Overflakkee, de krant die al geruime tijd naast Ons Eiland in de brievenbussen valt.

MIDDELHARNIS - Ons Eiland Goeree-Overflakkee was jarenlang toonaangevend. Met een kantoor in Middelharnis en de laatste jaren vanuit Vlissingen werd het wel en wee van de eilandbewoners gevolgd. Vaak met een lach, soms was er ook een traan. Onlangs nog werd uitgebreid stilgestaan bij de vijfenzestigste herdenking van de watersnoodramp. Lezers en adverteerders reageerden positief.
Toch wordt het tijd om de krachten te bundelen met Groot Goeree-Overflakkee. De krant van Uitgeverij Groot Hellevoet in Hellevoetsluis is ook al jaren geworteld in de samenleving van Goeree-Overflakkee. U kunt uw nieuwtjes voortaan mailen naar de redactie van Groot Goeree-Overflakkee via redactie@ggof.nl of uw agendabericht achterlaten op ggof.nl

Bedankt!

De redactie van Ons Eiland Goeree-Overflakkee bedankt alle lezers en adverteerders voor het vertrouwen en de leuke en interessante bijdragen die zij de voorbije jaren leverden.

Reageer als eerste
Meer berichten