Logo onseilandgoeree.nl


Eigenaresse Evelien van Sluis neemt het duurzaamheidscertificaat Barometer Duurzame Bloemist in ontvangst.
Eigenaresse Evelien van Sluis neemt het duurzaamheidscertificaat Barometer Duurzame Bloemist in ontvangst. (Foto: Marit Jansen van Galen )

't Bloemenschuurtje krijgt nieuwe naam

  Zakelijk

't Bloemenschuurtje gaat verder onder een nieuwe naam 'Bloemendag bij Evelien'. Vrijdag 23 maart vierde 't Bloemenschuurtje niet alleen haar vijftien jarig bestaan. Naast de bekendmaking van de nieuwe naam van de winkel, nam de eigenaresse Evelien van Sluis het duurzaamheidscertificaat Barometer Duurzame Bloemist in ontvangst van de wethouder duurzaamheid en innovatie Arend-Jan van der Vlugt van de gemeente Goeree-Overflakkee.

STELLENDAM - Verandering op het gebied van duurzaamheid is noodzakelijk, volgens de eigenaresse Evelien van Sluis. "Over vijf tot tien jaar zullen veel meer ondernemers duurzaam ondernemen. Maar wil je als ondernemer dan achteraan lopen of juist vooraan staan?" Binnen enkele weken haalde Evelien met haar team het erkende Barometer certificaat. Hiermee wordt garantie afgegeven dat een bloemist duurzaam onderneemt. Het gaat daarbij om het vergroten van duurzame inkoop en aanpassingen in het bedrijf op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. "Door ook in te kopen bij een andere groothandel hebben we mooie, aparte bloemen in ons assortiment met een duurzaam keurmerk", aldus Evelien. "Wij verkopen met ons werk beleving en emotie, oftewel bloemen voor iedere lach en iedere traan", zegt Evelien begaan.Tot slot wil de eigenaresse met haar team alle klanten van de afgelopen vijftien jaar hartelijk bedanken.

Reageer als eerste
Meer berichten